nissan-combi

Η Nissan φέρνει το ανανεωμένο mini bus NV300 Combi

Με ανανεωμένη εμφάνιση, πλούσιο εξοπλισμό αλλά και 9θεσιες εκδόσεις, η Nissan παρουσίασε το Nissan NV300 Combi, το οποίο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι.
Σε ό,τι αφορά, στο εξωτερικό το νέο NV300 Combi διαθέτει νέα μάσκα, LED φώτα ενώ «πατάει» σε τροχούς 17 ιντσών.
Στο εσωτερικό του το ενδιαφέρον κερδίζει η οθόνη πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό, η οποία είναι συμβατή με κινητά τηλέφωνα android και IOS. Επιπλέον, ο οδηγός έχει περισσότερο χώρο, ενώ το νέο mini bus της Nissan διαθέτει πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους.
Μάλιστα στις 9θεσεις εκδόσεις, κάτω από το διπλό κάθισμα του συνοδηγού, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 54 λίτρων, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι στην καμπίνα αγγίζουν τα 88!
Το ανανεωμένο μίνι βαν της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο θα αποτελέσει πολύτιμο συνεργάτη των εταιρειών ενοικιάσεων πολυμορφικών αυτοκινήτων, διαθέτει επίσης προηγμένα συστήματα ασφαλείας για να συνδράμουν στο έργο του οδηγού. Μεταξύ αυτών είναι η ειδοποίηση για την αλλαγή λωρίδας αλλά και η ειδοποίηση για την ύπαρξη οχήματος στη νεκρή γωνία του καθρέπτη.
Το Nissan NV300 Combi θα διατίθεται με πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας Euro 6D, 2,0 λίτρων. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (110, 150 και 170 ίππων) εκείνη που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες του.
Το νέο Nissan NV300 Combi θα καλύπτεται από Πανευρωπαϊκή Εργοστασιακή Εγγύηση 5 ετών (ή 100.000 χλμ.).