q2

Έφτασε στην ελληνική αγορά το Audi Q2

Και στην ελληνική αγορά διατίθεται πλέον το ανανεωμένο Audi Q2.
Η «φρεσκαρισμένη» έκδοση του μικρού SUV της γερμανικής εταιρείας έχει ανανεωμένη σχεδίαση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το πολυγωνικό μοτίβο στους προφυλακτήρες είναι πιο έντονο, ενώ η εμπρός μάσκα που πλέον είναι μεγαλύτερη και ο ψευτοδιαχύτης πίσω, δίνουν το στίγμα της ανανέωσης.
Στα παραπάνω προστίθεται και ο νέος σχεδιασμός των τροχών, οι οποίοι έχουν διάμετρο από 16 έως 19 ίντσες.
Αλλαγές έχουν γίνει από την Audi και στο εσωτερικό του Q2. Οι διαφορετικοί αεραγωγοί, ο νέος επιλογέας ταχυτήτων αλλά και το ΜΜΙ navigation plus με οθόνη 8,3″ και ο ψηφιακός πίνακα οργάνων 12,3″, αποτελούν μερικά από τα στοιχεία που δίνουν την ανανέωση στο γερμανικό SUV.
Οι βασικές εκδόσεις διατίθενται με το αυτόματο φρενάρισμα Audi pre sense και την ειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας.
Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν, ανάλογα με το τι θέλουν, να επιλέξουν επιπλέον τεχνολογίες, τη διάμετρο των τροχών που επιθυμούν αλλά και μεταξύ πέντε νέων χρωμάτων για το αμάξωμα.
Το Audi Q2 διατίθεται με τέσσερις κινητήρες προδιαγραφών Euro 6: 1) 1.0 TFSI με 110 PS, μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων 2) 1.5 TFSI με 150 PS, αυτόματο S tronic 7 σχέσεων 3) 2.0 TDI με 116 PS, αυτόματο S tronic 7 σχέσεων 4) 2.0 TDI με 150 PS, αυτόματο S tronic 7 σχέσεων και τετρακίνηση.
Στην ελληνική αγορά το Audi Q2 έρχεται με τρία επίπεδα εξοπλισμού: Basic, Advanced και S line.