alfa-romeo

Μια άκρως συλλεκτική 4C Spider από την Alfa Romeo

Μία συλλεκτική έκδοση της 4C Spider, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ένδοξο παρελθόν της εταιρείας, ανακοίνωσε η Alfa Romeo.

Πρόκειται για την 4C Spider 33 Stradale Tributo, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον θρύλο της Alfa Romeo,  33 Stradale.

Η συγκεκριμένη, ειδική έκδοση της 4C Spider θα έχει εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή. Σύμφωνα με την εταιρεία, θα κατασκευαστούν μόλις 33 μονάδες οι οποίες προορίζονται για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής.

H 4C Spider 33 Stradale Tributo τραβάει αμέσως την προσοχή με το χρώμα της. Το «Rosso Villa d’Este», όπως ονομάστηκε το σκούρο αυτό κόκκινο χρώμα, σχεδιάστηκε από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία μόνο για την ειδική αυτή έκδοση.

Τη μοναδική αυτή εμφάνιση συμπληρώνουν οι μεγάλες ζάντες με πέντε οπές, οι οποίες είναι βαμμένες σε γκρι και χρυσό ενώ οι εξωτερικοί καθρέπτες φέρουν επένδυση από ανθρακόνημα αλλά και την ιταλική σημαία.

Στο εσωτερικό, συναντάμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, καθίσματα σε συνδυασμό μαύρο – καφέ ενώ στα προσκέφαλα είναι κεντημένο το λογότυπο της εταιρείας.

Το συλλεκτικό μοντέλο της Alfa Romeo κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.750 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 237 ίππους ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Η τιμή εκκίνησης της συλλεκτικής  4C Spider θα είναι τα 65.787 ευρώ.