mitsubishi_mirage

Απίστευτο! Ζευγάρι έκανε 666.000 χλμ με αυτοκίνητο πόλης

Κάτι παραπάνω από 16 φορές τον γύρο του κόσμου διένυσε ένα ζευγάρι από τη Μινεσότα των ΗΠΑ με ένα Mitsubishi Space Star (Mirage).

Ο Jerry και η Janice Huot αγόρασαν το αυτοκίνητο το 2014 και μέσα σε έξι χρόνια διένυσαν 666.268 χλμ (414.520 μίλια), αριθμός που σίγουρα ζαλίζει, ειδικά όταν πρόκειται για αυτοκίνητο πόλης.

Το εν λόγω Mitsubishi Space Star είναι εφοδιασμένο με ένα κινητήρα 1,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 75 ίππους.

Το ζευγάρι χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για επαγγελματικούς λόγους, μιας και ο Jerry εργάζεται σε υπηρεσία courier, αλλά και για τις καθημερινές δραστηριότητες.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστήριξε στην τοπική σελίδα της Mitsubishi, όλα αυτά τα χρόνια που το είχε στην κατοχή του, ελάχιστες φορές «ζήτησε» κάτι.

Όπως χαρακτηριστικά είπαν ο Jerry και η Janice, τα μόνα που χρειάστηκε να αλλάξουν ήταν τα ρουλεμάν τροχών λίγο μετά από τα 240.000 km και η μίζα κάπου ανάμεσα στα 320.000 – 480.000 km.

Το ζευγάρι απέκτησε το Mitsubishi Space Star (Mirage) το 2014, χωρίς να έχει σχεδιάσει ότι αυτό θα ήταν το νέο του αυτοκίνητο. «Είχαμε πάει σε μια αντιπροσωπεία της Mitsubishi με σκοπό να ανταλλάξουμε την Cadillac που είχαμε για ένα αυτοκίνητο με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ακριβώς στο κέντρο του της αντιπροσωπείας βρισκόταν αυτό το μωβ Space Star με μεικτή κατανάλωση 5,3 λτ./100 χλμ. Έμοιαζε καλή επιλογή και έτσι το οδηγήσαμε μέχρι το σπίτι», σημειώνουν.

Πλέον ο Jerry και η Janice θα συνεχίσουν να «οργώνουν» τους δρόμους πίσω από το τιμόνι ενός καινούργιου Space Star του 2020. Πώς όμως αποφάσισαν να αποχωριστούν τον πολύτιμο συνεργάτη τους;

«Δεν σχεδίαζα να το πουλήσω», ανέφερε ο Jerry. Όπως είπε, είχε πάει μια μέρα στην τοπική αντιπροσωπεία για το καθιερωμένο σέρβις. Όταν ο υπεύθυνος έμαθε για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το Mitsubishi Space Star (Mirage), σκέφτηκες πως θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για διαφήμιση και έτσι έκανε μια εξαιρετική προσφορά στο ζευγάρι για την τελευταία έκδοση του μοντέλου.

Το ζευγάρι δηλώνει ενθουσιασμένο με το νέο του Mirage, σε μαύρη απόχρωση, αν και όπως δήλωσε, του λείπει ο προκάτοχός του.